Плетени винилови, подови и стенни покрития


FITNICE, са покрития от винил промазани тъкани, с висока здравина, произведени по уникална технология, с нов и модерен дизайн, с ядро от високоиздръжлив полиестер, “облечен” в покритие от 100% PVC и подложка от PVC материал, който допринася за стабилността на размерите и високо ниво на звукоизолация и топлоизолация.
Универсалността на FITNICE предлага решения за подови настилки и стенни облицовки, както за интериора, така и за екстериора.


Настилките Fitnice са подходящи за:

Обществени сгради
Банки
Хотели
Офиси
Ресторанти
Магазини
Тераси
Яхти и Лодки
Самолети и др.

FITNICE са направени по уникална технология в съчетание с висококачествени материали, което ги прави високоустоичиви. В търсене на съвършенство материала съчетава добра противопожарна характеристика, негорими, антистатични, противоплъзгащи с антибактериални свойства. Всички характеристики са гарантирани и подкрепени от престижния сертификат за качество ISO 9001.
FITNICE притежават ММО 033/08 сертифициране на Международната морска организация, че са устойчиви на среда с тежки атмосферни влияния и са годни за използване в морската индустрия.


Стенни покрития


FITNICE, са покрития от винил промазани тъкани, с висока здравина. Произведени по уникална технология с нов и модерен дизайн. С ядро от високоиздръжлив полиестер, “облечен” в покритие от 100% PVC , който допринася за стабилността на размерите и високо ниво на звукоизолация и топлоизолация.
FITNICE са високотехнологичен продукт с изключителни декоративни и дизайнерски възможности, изглеждат великолепно, създават уют и неповторимо чувство при допир.


Подови покрития